תיבות תאריך II
צריך קינוח צמחוני? תאריך ברים II יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 166 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, גרידת תפוז, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: סרגל תאריכים, תאריך שורת שיבולת שועל, ו פסי אגוז תאריך.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x9 מחבת מרובעת אינץ'. בסיר קטן, לשלב את התאריכים, 1/4 כוס סוכר חום, גרידת תפוזים, ציפורן, 1/2 כפית קינמון, allspice, מיץ לימון ומים. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן, עד התאריכים רכים ואת התערובת הופכת להדביק עבה, על 10 דקות.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
כדי להפוך את הקרום ואת ציפוי, מערבבים יחד את שיבולת השועל, 1/2 כוס סוכר חום, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, 1/2 כפית קינמון ומלח בקערה בינונית.
חותכים בחמאה באמצעות חותך מאפה או האצבעות שלך.
תערובת צריך להיות גס ומתפורר. מערבבים 2 כפות מים עד מופץ באופן שווה. לחץ על 2/3 של התערובת לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
מורחים את תערובת התאריך באופן שווה על הקרום כל הדרך עד הקצוות.
מפזרים את תערובת הקרום הנותרת על שכבת התאריך. תלחץ בעדינות.
אופים במשך 20 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון קלוי קלות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.