תירס בגריל וסלט שעועית
תירס בגריל וסלט שעועית נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שעועית, מלח ופלפל טרי, אוזני תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תירס בגריל וסלט שעועית, שעועית שחורה בגריל & סלט תירס, ו סלט שעועית תירס וחמאה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל או מחבת גריל על אש בינונית.
בקערה קטנה, להוסיף 1/4 כוס שמן קנולה, כמון, 2 כפיות אבקת צ ' ילי, ועונה עם מלח ופלפל שחור, לפי הטעם. מערבבים לשלב.
מברשת כל אוזן של תירס בנדיבות עם שמן מתובל.
מסדרים את התירס על הגריל החם ומבשלים כ 12 דקות, נותן לכל אוזן רבע סיבוב כל 3 דקות.
הסר מן הגריל ולתת מגניב במשך 5 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד עם גרעינים לחתוך מתירס.
בקערה מנה בינונית, לטאטא יחד את הנותרים 1/4 כוס שמן קנולה, 1 כפית אבקת צ ' ילי, מיץ לימון, שום, פלפל, בצל, שעועית וכוסברה. להתאים את התבלינים עם מלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מוסיפים את גרעיני התירס ומערבבים לשלב.
מערבבים היטב את החומרים ומגישים עם טאקו, אם תרצה.