תירס בגריל על קלח עם Jalapeño-חמאת ליים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תירס בגריל על קלח עם חמאת Jalapeño-סיד. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, קליפת ליים, ציפורן שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תירס בגריל עם חמאת חלפיניו-ליים, תירס בגריל עם חמאת ליים חלפיניו, ו תירס חלפיניו ליים בגריל על קלח (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום גבוה). גריל צ ' יילס עד חרוך מכל הצדדים. מגניב 5 דקות. בעזרת סכין קילוף קטנה, פיל צ ' יילס. לגרד זרעים וממברנות חיוורות; להשליך. קוצצים גס צ ' יילס; להעביר למעבד.
מוסיפים חמאה, שום וקליפת ליים; תהליך עד חלקה. חמאת חלפיניו-ליים העונה לפי הטעם במלח.
מעבירים לקערה קטנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
תירס גריל עד קליפות מושחרים על כל הצדדים, מפנה מדי פעם, על 15 דקות. לובש כפפות תנור כדי להגן על הידיים, להסיר קליפות ומשי מתירס.
מגישים מיד עם jalapeño-לימונית חמאה ומלח.