מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, חלב, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו לחם כפית תירס, לחם כפית תירס, ו לחם כפית תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור ומחמם מראש ל 325 מעלות. מכינים את לחם הכף: מבשלים את הבייקון במחבת עד שהוא פריך בלבד; מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר בעזרת כף מחוררת ומשאירים את הטפטופים בתבנית. משמנים תבנית אפייה רדודה של 6 כוסות עם חלק מהטפטופים ואבק עם 2 כפיות קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מוסיפים את החלב לטפטופים שנותרו במחבת ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מקציפים ללא הרף, מוזגים בהדרגה את קמח התירס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים 1 כפית מלח, סוכר קאיין. מנמיכים את האש ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את התירס, הבצל הירוק והבייקון; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מקציפים את הביצים במיקסר עד שהם חיוורים ורכים מאוד, כ -5 דקות; מוסיפים את אבקת האפייה. מערבבים רבע מהביצים המוקצפות לתערובת קמח התירס, ואז מקפלים בזהירות את השאר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה; אופים עד לתפוח וזהוב, כ-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מכינים את העגבניות: זורקים את העגבניות, שמן הזית ועשבי התיבול בקערה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם; מניחים בצד למשך 5 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה