קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות20
דיאטותללא גלוטן
מגזין

תירס-בייקון כפית לחם עם עגבניות

תירס-בייקון כפית לחם עם עגבניות
מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשר, חלב, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו לחם כפית תירס, לחם כפית תירס, ו לחם כפית תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור ומחמם מראש ל 325 מעלות. מכינים את לחם הכף: מבשלים את הבייקון במחבת עד שהוא פריך בלבד; מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר בעזרת כף מחוררת ומשאירים את הטפטופים בתבנית. משמנים תבנית אפייה רדודה של 6 כוסות עם חלק מהטפטופים ואבק עם 2 כפיות קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מוסיפים את החלב לטפטופים שנותרו במחבת ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מקציפים ללא הרף, מוזגים בהדרגה את קמח התירס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים 1 כפית מלח, סוכר קאיין. מנמיכים את האש ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את התירס, הבצל הירוק והבייקון; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מקציפים את הביצים במיקסר עד שהם חיוורים ורכים מאוד, כ -5 דקות; מוסיפים את אבקת האפייה. מערבבים רבע מהביצים המוקצפות לתערובת קמח התירס, ואז מקפלים בזהירות את השאר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה; אופים עד לתפוח וזהוב, כ-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מכינים את העגבניות: זורקים את העגבניות, שמן הזית ועשבי התיבול בקערה עם מלח ופלפל שחור לפי הטעם; מניחים בצד למשך 5 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תנו ללחם הכף לנוח 10 דקות; מגישים עם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
10
צילום: יונהי קים