תירס בסגנון הודי על קלח ברוטב בצל ויוגורט
המתכון בסגנון הודי תירס על קלח ברוטב בצל ויוגורט מוכן בערך 35 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. זה מנות ראשונות יש 148 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך יוגורט, תירס אוזניים על קלח, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק, חידקן הודי עם רוטב יוגורט מנטה, ו קציצות בגריל עם רוטב יוגורט הודי מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור או לחתוך כל קלח תירס לשניים.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני ותירס פאן-פריי עד חום זהוב מכל הצדדים, כ 10 דקות, פונה לעתים קרובות.
בצל דופק, שום, וג ' ינג 'ר כדי להדביק חלקה במעבד מזון; לערבב עלים קארי, זרעי כמון, אבקת צ' ילי, וסוכר. רסק בישול בשמן החם על חום בינוני-נמוך עד השמן מתחיל להפריד, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
הסר מחבת מחום ולתת את הדבק מגניב; מערבבים ביוגורט. להחזיר תירס לרוטב יוגורט ורוטב כפית על תירס כדי לשרת.