תירס ועגבניות מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תירס ועגבניה Gratin. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, פירורי לחם, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו תירס מוקרם-תבשיל בסגנון ביתי זה הוא דרך טעימה לשרת תירס, קישואים ותירס גראטן, ו Poblano, תפוחי אדמה, תירס מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
סדר פרוסות עגבניות בשכבה 1 על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה ומפזרים משני הצדדים עם 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית.
בעוד עגבניות לנקז, להביא תירס, חלב, שמנת, ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר 2-3 ליטר כבד מעל חום גבוה, ואז להפחית חום ומבשל, מכוסה חלקית, עד תירס הוא רך, על 5 דקות. קצת קריר, חשוף.
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 191°. חמאה 2 ליטר רדוד אפייה.
לזרוק יחד פירורי לחם, בזיליקום, גבינה, הנותרים 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה אחרת.
מסדרים שליש פרוסות עגבניות בתבנית אפייה, ולאחר מכן מכסים באופן שווה עם שליש תערובת פירורי לחם ונקודה עם שליש חמאה. כפית חצי תערובת תירס על פירורים, ואז לחזור על שכבות עם חצי עגבניות שנותרו, פירורים, חמאה, וכל התירס. מסדרים את העגבניות שנותרו על תירס, ולאחר מכן למעלה עם פירורי לחם שנותרו נקודה עם החמאה שנותרה.
אופים, חשוף, עד העליון הוא זהוב gratin הוא מבעבע בכל רחבי, 40 עד 45 דקות. מגניב מעט על מתלה, על 15 דקות, לפני ההגשה.
גראטן יכול להיות התאספו, אבל לא אפוי, 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.