קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס ועגבניות מוקרמים

תירס ועגבניות מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תירס ועגבניה Gratin. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, פירורי לחם, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו תירס מוקרם-תבשיל בסגנון ביתי זה הוא דרך טעימה לשרת תירס, קישואים ותירס גראטן, ו Poblano, תפוחי אדמה, תירס מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
סדר פרוסות עגבניות בשכבה 1 על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה ומפזרים משני הצדדים עם 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
תן לנקז 30 דקות.
3
בעוד עגבניות לנקז, להביא תירס, חלב, שמנת, ו 1/4 כפית מלח לרתיחה בסיר 2-3 ליטר כבד מעל חום גבוה, ואז להפחית חום ומבשל, מכוסה חלקית, עד תירס הוא רך, על 5 דקות. קצת קריר, חשוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 191°. חמאה 2 ליטר רדוד אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לזרוק יחד פירורי לחם, בזיליקום, גבינה, הנותרים 3/4 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מסדרים שליש פרוסות עגבניות בתבנית אפייה, ולאחר מכן מכסים באופן שווה עם שליש תערובת פירורי לחם ונקודה עם שליש חמאה. כפית חצי תערובת תירס על פירורים, ואז לחזור על שכבות עם חצי עגבניות שנותרו, פירורים, חמאה, וכל התירס. מסדרים את העגבניות שנותרו על תירס, ולאחר מכן למעלה עם פירורי לחם שנותרו נקודה עם החמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים, חשוף, עד העליון הוא זהוב gratin הוא מבעבע בכל רחבי, 40 עד 45 דקות. מגניב מעט על מתלה, על 15 דקות, לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
גראטן יכול להיות התאספו, אבל לא אפוי, 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.