תירס Tortelli עם חמאת טרגון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1044 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך גבינת עיזים, גבינת מסקרפונה, עלים טרגון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 53%. נסו טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי), Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli, ו טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות) (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: רולר פסטה, חותך פסטה מסולסל
מרכיבים שתצטרך
פסטה
1
התחל על ידי גלגול בצק הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
2
מפזרים תבנית אפייה עם קמח תירס ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
חותכים חתיכת הבצק את הכדור וצורה לתוך מלבן בגודל של חפיסת קלפים. מכסים את הבצק הנותר בניילון נצמד עד שאתם מוכנים להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
מגלגלים את מלבן הבצק דרך ההגדרה הרחבה ביותר של מכונת הפסטה כמה פעמים עד שהוא חלק. ואז לגלגל אותו דרך ההגדרות הנותרות להגדרה הדק ביותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
פסטה
גלול
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
5
מפזרים את הסדין בקלילות עם קמח תירס, מקפלים בעדינות, מניחים על גיליון אפייה מצופה קמח תירס ומכסים בניילון נצמד. תמשיך לגלגל את שאר הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
פסטה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
6
לאחר מכן, בתערובת קערה בינונית יחד תירס מוקרם סחוט, גבינת מסקרפונה, גבינת עיזים, טרגון, ופלפל. מערבבים לשלב ולהניח בצד. בקערה קטנה, להכות את הביצה עם 1 כף מים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
תירס מוקרם
גבינת עיזים
טרגון
פלפל
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
כדי ליצור את טורטלי, מניחים גיליון פסטה על משטח עבודה יבש. באמצעות מברשת מאפה טבול בשטיפת הביצים, לצחצח את כל הסדין של פסטה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
8
מקום כפיות מעוגלות (כ 1 אונקיה) של מילוי התירס על גיליון הפסטה, כ 2 סנטימטרים זה מזה. בזהירות במקום גיליון נוסף של פסטה על התלוליות, להחליק את כל כיסי אוויר איטום בתקיפות את הפסטה סביב המילוי. באמצעות חותך פסטה מסולסל (או סכין חדה) לחתוך את הפסטה לריבועים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
סרגל אונדס
פסטה
תירס
ציוד שתשתמש בו
סכין
9
להעביר את Tortelli לתבנית אפייה מצופה קמח תירס. המשך להרכיב את טורטלי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
כדי להפוך את חמאת טרגון: בקערה בינונית, לערבב בעדינות את כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
כדי לשרת, מניחים את חמאת טרגון בקערה גדולה. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
12
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם צפים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
13
מסננים פסטה, באמצעות מסננת רשת גדולה או כף מחוררת, לתוך הקערה עם חמאת טרגון. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
חמאה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
כף מחוררת
קערה
14
מפזרים פרמזן ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
15
מניחים את הקמח במעבד מזון. בקערה קטנה, להכות קלות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
16
מוסיפים את המלח ושמן הזית לביצים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ביצה
מלח
17
מוסיפים את תערובת הביצים למעבד המזון. דופק לשלב את החומרים, מגרד את הצדדים פעם או פעמיים. המשך, עם המכונה פועלת, עד הנוזל מופץ באופן שווה, על 1 דקה. הבצק צריך להישאר יחד אם צבט בין האצבעות. הבצק יהיה קמח תירס-צהוב בצבע. חלק מהבצק יהיה דבק יחד, אבל זה לא יהיה ליצור כדור אחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
18
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. לחץ על הבצק לתוך כדור ללוש בעדינות עד הבצק הוא חלק. מכסים בניילון נצמד ונותנים מנוחה ל-30 דקות.