תירס מוקרם איטי לבישול צ'ייב ובצל
תירס מוקרם של תבשילים איטיים עשוי להיות רק תוספת שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל 2, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. וזה די גרוע. נסו תירס מוקרם איטי לבישול צ'ייב ובצל, בישול איטי תירס מוקרם, ו בישול איטי תירס מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מקם את ספינות הבישול האיטיות של ריינולדס בתוך קערת בישול איטית של 5-6 1/2 - qt. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון מעל חום בינוני גבוה, מפנה מדי פעם, עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר. קותלי חזיר מתפוררים.
מערבבים תירס, פלפל, חלב, חמאה, סוכר, מלח, פלפל וחצי בייקון בבישול. מקררים את הבייקון שנשאר.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 2 שעות עד 2 שעות 30 דקות.
מערבבים בגבינת שמנת. מבשלים על הגדרת חום גבוהה 10 דקות יותר. מערבבים היטב; מפזרים בייקון שנותר. תירס ניתן לשמור חם על חום נמוך הגדרת עד 1 שעה.