תירס קרמל בוטנים חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל תירס קרמל בוטנים פיקנטי. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 103 אוהדים. אם יש לכם מלח גס כשר, סוכר חום, קלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו תירס קרמל בוטנים, תירס קרמל מתוק מתובל, ו חמאת בוטנים קרמל תירס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבוטנים, מחממים תנור ל 350ºF. תבנית אפייה עם נייר קלף.
מערבבים בוטנים, סירופ תירס, סוכר, מלח, אבקת צ ' ילי, וקיין בקערה בינונית. לזרוק עד בוטנים מצופים היטב.
מעבירים בוטנים לסדין אפייה ואופים, ערבוב מדי פעם, עד אגוזים סביב קצוות המחבת מתחילים להחשיך, 15 דקות.
אפשר לאגוזים להתקרר לחלוטין על תבנית אפייה. הם יישארו יחד, כמעט כמו פריכים. לשבור אגוזים לחתיכות בגודל ביס. בוטנים חריפים יכול להיות מורכב עד שבוע מראש.
כדי להפוך את תירס קרמל, מחממים את התנור ל 200ºF. תבנית אפייה עם נייר קלף.
מערבבים פופקורן ובוטנים בקערה גדולה.
בסיר בינוני, לשלב חמאה, סוכר חום, סירופ תירס, ומלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני-נמוך, מדחום ממתקים קליפ לצד מחבת, ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה 238ºF. מיד להסיר מחבת מחום ומערבבים סודה לשתיה ווניל.
יוצקים קרמל חם על פופקורן ובוטנים. לזרוק עד מצופה באופן שווה.
מעבירים את תערובת הפופקורן לסדין אפייה ואופים 40 דקות, ערבוב פעם באמצע. תירס קרמל ישמור במשך 2 עד 3 שבועות, מאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.