תמרינדי בגריל ועוף מזוגג כתום
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . מתכונים דומים: תמרינדי בגריל ועוף מזוגג כתום, ירכיים עוף בגריל עם זיגוג Tamarind & כתום, ו דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי.
הוראות
מקציפים שמן זית, הרבס דה פרובנס, שום, מלח ופלפל שחור בקערה; מניחים עוף במרינדה ומערבבים למעיל. מכסים ומקררים 1 עד 6 שעות, הופכים עוף מדי פעם במרינדה.
מקציפים מרק עוף, מיץ תפוזים, סוכר, גרידת תפוזים, חמאה, ממרח תמרינדי וג ' ינג ' ר בסיר ומניחים מעל חום בינוני-גבוה. לבשל ברתיחה נמרצת, לטאטא לעתים קרובות, עד התערובת צמצמה כ 3/4 כוס זיגוג מעילי הגב של כף, 25 עד 30 דקות.
הסר מהחום ומערבבים ברוטב צ ' ילה-שום; זיגוג tamarind העונה עם מלח ופלפל שחור.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה. לרסס מחבת גריל עם ספריי בישול.
יוצקים על 3 כפות זיגוג תמרינדי לתוך קערה קטנה עבור basting ולהניח בצד.
מניחים חזה עוף על גריל שחומם מראש; להשליך מרינדה בשימוש. עוף בגריל עד להשחמה, הבשר כבר לא ורוד בפנים, והמיצים לרוץ ברור, כ 4 דקות לכל צד, צולה עם זיגוג תמרינדי שמור. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מעבירים עוף לצלחת הגשה ומגישים עם זיגוג תמרינדי שנותר שפך על גבי.