תנור הולנדי דובדבן קלפוטי
תנור דובדבן הולנדי Clafouti הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 144 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש חמאה, תמצית וניל, ביצים וחלב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: דובדבן קלפוטי עם זיגוג דובדבן בלסמי , (דובדבן) קלפותי ודובדבן קלפוטי .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-400 מעלות פרנהייט או מכינים פחמים לבישול בחוץ על ידי חימום גחלים במנעול ארובה עד שהוא חם ואפר.
מחמאה את התחתית והדפנות של תנור הולנדי 5 ליטר. אם משתמשים בדובדבנים טריים, שוטפים, מגבעים ומגלענים את הדובדבנים. אם משתמשים בקפואים, מניחים את הדובדבנים במסננת ומניחים להפשרה מלאה לפני השימוש. השליכו את המיץ.
מפזרים את הדובדבנים באופן שווה על תחתית התנור ההולנדי.
בקערת ערבוב, טורפים יחד את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף וצבע בהיר.
מוסיפים את החלב, הווניל והקמח ומערבבים לאיחוד.
יוצקים את הבלילה על הדובדבנים.
אופים על הרשת האמצעית, ללא כיסוי, במשך 30 דקות או עד להזהבה מלמעלה וסכין יוצאת נקייה כשמכניסים אותה לאמצע.
מניחים 18 עד 19 גחלים על שולחן תנור הולנדי.
מניחים רשת צינון, או רשת אחרת, בגובה של לפחות 2 אינץ', ישירות מעל הגחלים.
מניחים את התנור ההולנדי על הרשת ישירות מעל הגחלים. מכסים במכסה ומניחים 22 עד 23 גחלים מעל. מבשלים עם מכסה במשך 25 דקות.
מסירים את המכסה ומבשלים עוד 5 דקות או עד שמזהיב מלמעלה וסכין יוצאת נקייה כשמכניסים אותה לאמצע.
מניחים להתקרר 30 דקות לפני שמוציאים מהתנור ההולנדי, פורסים ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור Cherry Clafoutis. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את Taittinger Brut La Francaise. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.