תנור צלוי צ'ילי רלנו עם רוטב אסאדו צ' יפוטלה
רלנו צ'ילי צלוי בתנור עם רוטב אסאדו צ' יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 1375 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 105 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קינואה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חביתת Relleno צ'ילה, חציל ומנצ'גו מלא צ' ילה Relleno עם פלפל אדום-רוטב בלסמי, ו תפוחי אדמה קלויים בתנור עם רוטב יוגורט צ'יפוטלה רזה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את צ ' ילה Relleno:מחממים תנור "מטגן" וצולים את הצ ' ילי עד העור משחיר, הקפד לפנות לעתים קרובות.
הסר צ ' ילי מהתנור ומניח לתוך קערת ערבוב נירוסטה. לקלף את העור החיצוני, להיזהר לא לקרוע את הבשר של צ ' ילה. עם סכין חיתוך חדה, לעשות חריץ ארוך אורך של כל צ ' ילה ולאחר מכן להסיר בעדינות להשליך את כל הזרעים. תניח את הצ ' ילי בצד בזמן שאתה מכין את המילוי.
מחממים את השמן בסיר 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני לטגן את הבצל עד שקוף.
להוסיף קינואה וטוסט במשך 3 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מלח, פלפל, ומים כדי לכסות על 2 סנטימטרים מעל קינואה. מביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד המים נספגים קינואה הוא רך. הפוך על תבנית אפייה ולאפשר להתקרר. במחבת נקייה, לטגן את הפטריות בחמאה מעל חום גבוה. מתבלים קלות במלח ופלפל שחור טחון טרי ומאפשרים להתקרר. בקערה, לשלב את קינואה מקורר פטריות עם גבינת asadero, ביצים, עלי טימין, מלח ופלפל שחור טחון טרי. ממלאים את כל הצ ' ילי בתערובת המילוי עד שהם מלאים מאוד ואז מניחים בצד בזמן שאתה מכין את הרוטב.
כדי להפוך את רוטב אסאדו:מחממים תנור ל 400 מעלות F.
רבע עגבניות ולאחר מכן במקום לתוך קערת ערבוב נירוסטה ולשלב עם בצל, שום, שמן, מלח, פלפל, טימין. הפעל על תבנית אפייה וצלה בתנור שחומם מראש על 15 עד 20 דקות או עד העגבניות והבצל מתחילים להשחיר.
הסר מהתנור ותערובת תהליך במעבד מזון, עובד בקבוצות במידת הצורך. בסיר 4 ליטר, לשלב את תערובת בצל עגבניות מעובד עם הצ ' יפוטלים קרם כבד וחום על חום בינוני במשך כ 10 דקות. להפחית את החום נמוך ולשמור על הרוטב חם עד שאתה מוכן לשרת.
כדי לשרת:מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים את הצ ' ילי הממולא לתנור וצולים במשך 20 דקות או עד מחומם דרך. מצקת מספיק רוטב אסאדו חם על 4 צלחות ארוחת ערב כדי ליצור בריכות גדולות ולאחר מכן במקום 1 צ ' ילה relleno על כל צלחת ולהגיש.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Juve Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.