קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

תנין מוקפץ עם ג'ינג'ר ובצל אביב

תנין מוקפץ עם ג'ינג'ר ובצל אביב
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב צדפות, שום או, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תנין מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה חריף, שרימפס תאילנדי prawn, ג'ינג'ר & באביב בצל מוקפץ, ו מערבבים ומטגנים פרוס חזיר עם ג'ינג'ר צעיר ובצל באביב-בהשתתפות בקבוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד בשר תנין וסודה לשתייה כדי לרכך את הבשר. השאירו בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות ולאחר מכן לשטוף ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בשר תניןבשר תנין
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
לנקז ולטפוח בשר יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה