תערובת עוגיות שיבולת שועל בצנצנת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו תערובת עוגיות שיבולת שועל בצנצנת. מתאים ל-100 ומחיר 15 סנט למנה מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 158 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש שיבולת שועל מגולגלת, קיצור, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וסוכר חום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מתכונים דומים: עוגת מיקס עוגת אננס חטיפי עוגיות , עוגת מיקס עוגיות בראוני , וסלט דרום 7 שכבות בצנצנת מייסון .
הוראות
בקערה גדולה משלבים שיבולת שועל, קמח, סוכר חום, קינמון, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. עם בלנדר מאפים חתוך לקיצור עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה צימוקים, קוקוס, שוקולד צ'יפס ואגוזי פקאן.
מקררים בכלי אטום עד 10 שבועות.
צרף תג עם הכיתוב: מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עם נייר אפייה, או מרפדים בנייר אפייה. מדדו 4 כוסות מהתערובת לקערה גדולה.
טורפים יחד ביצה אחת, 2 כפות חלב ו-2 כפיות וניל; מערבבים לתוך התערובת.
מגלגלים לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ' ומניחים על נייר אפייה מוכן. משטחים בעזרת מזלג טבול בסוכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 18 דקות, או עד להזהבה. מניחים לעוגיות להתקרר על נייר אפייה במשך 5 דקות לפני שמוציאים לרשת להתקרר לחלוטין.