תפוז-טימין עוף צלוי עם ירקות שורש
עוף צלוי כתום-טימין עם ירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1041 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שאלוט, עלי טימין, שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו הטוב ביותר אי פעם עוף צלוי וירקות שורש, עוף צלוי מהיר וירקות שורש, ו תפוז-מייפל צלי עוף וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרביים מעוף ושמורה לשימושים אחרים. למשוך ולהשליך גושי שומן. יש לשטוף את הציפור היטב מבפנים ומבחוץ; יבש טפיחה. אם תרצה, לקפל קצות כנפיים תחת המפרק הראשון. הגדר חזה ציפור על מתלה בצורת V במחבת 11-by 17 אינץ'.
חותכים תפוזים במחצית לרוחב מיץ ream; אתה צריך לפחות 2/3 כוס. בקערה קטנה, מערבבים קליפת מגוררת ועלי טימין. החל בצוואר, בעדינות להקל את האצבעות מתחת לעור עוף כדי לשחרר אותו על השד. לדחוף 3 כפות קליפת תפוז-תימין תערובת תחת העור להתפשט באופן שווה על השד.
מניחים 2 חצאים כתומים (שאריות), 4 זרזי טימין, ו 2 שאלוט בחלל הגוף.
בקערה, מערבבים שאלוט שנותר, תפוחי האדמה, וגזר עם שמן זית. לחלק ירקות סביב עוף במחבת.
יוצקים 1/3 כוס מיץ תפוזים על עוף.
מפזרים עוף בקלילות עם מלח ופלפל.
צלוי בתנור רגיל או הסעה 425 עד שהירקות משחימים ומכרזים היטב כאשר מנוקבים ומדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם מגיע ל-170, או 180 דרך החלק העבה ביותר של הירך במפרק, 1 1/4 עד 1 3/4 שעות. לאחר כ -30 דקות, להפוך ירקות עם מרית רחבה. אם מיצי פאן מתחילים לחרוך, יוצקים כ 1/4 כוס מים סביב קצה המחבת ומערבבים לגרד טפטוף חינם, ערבוב עם ירקות.
הכנס מזלג גילוף לתוך חלל הגוף, פגר פירסינג; להרים ציפור ולהטות לנקז מיצים למחבת. תציב עוף על מגש מעוטר. עם כפית מחוררת, להרים ירקות מחבת ולסדר סביב עוף.
תן לנוח במקום חם על 15 דקות.
בינתיים, לרפרף ולהשליך שומן מפן.
מוסיפים שרי, מרק, שמנת, ותערובת קליפת התפוזים הנותרים ומיץ תפוזים. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה, גירוד חתיכות משחי חינם, עד מופחת 1 כוס, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים דרך מסננת בסדר לתוך קנקן קטן או קערה.
מגש לקישוט עם ענפי קורנית שנותרו. לגלף עוף ולהגיש עם ירקות ורוטב שרי שמנת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.