תפוז טריפל עם קרם גרנד מרנייה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך grand marnier, תפוזים, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קצת כתום עם קרם Grand Marnier, קאפקייקס קמח תירס עם טעם כתום וקצפת גרנד מרנייה, ו תה לשניים: פיסטוק תפוזים מיני עוגות עם ציפוי גבינת שמנת Grand Marnier.
הוראות
5 תפוזים פסט באמצעות צד עדין של פומפיה תיבת או מגרדת חדה כתער, כגון מיקרו-מטוס; להגדיר גרידה בצד. עם סכין משונן, לחתוך את כל התפוזים. הגדר 1 כתום לחתוך בצד למטה על קרש חיתוך. בעקבות עקומת הפרי, לחתוך את הקליפה ואת החיקוי הלבן. עבודה מעל מסננת להגדיר בקערה, פרוסה ליד כל קרום לבן דק למרכז התפוז, משחרר קטעים של תפוז למסננת ולהשאיר את הממברנות מאחור. לסחוט מיץ ממברנות לתוך מסננת ולהשליך אותם. חזור עם תפוזים שנותרו עד שיש לך 4 קטעי כוסות ומיץ 1/2 כוס (לשמור את שארית שני לשימושים אחרים); לשים קערות נפרדות.
להוסיף גרידה ו 1/2 ליקר כוס לקערת מיץ ולהניח בצד.
במערבל לעמוד, לשלב מסקרפונה ושמנת לטאטא עד פסגות נוקשות טופס.
הוסף 1/2 כוס ריבה ו whisk להתמזג.
מסדרים שליש פרוסות עוגה פאונד באופן שווה בתחתית של 3 qt. קערה קטנה או קערה ישרה אחרת. באמצעות מברשת מאפה, להשרות עוגה עם תערובת ליקר 1/4 כוס. מנה שליש מקרם המרמלדה על העוגה. מסדרים 1 מגזרים כתומים כוס מעל שמנת, מה שהופך את החלק הרחב ביותר של מקטעים טמון בצד של הקערה. חזור עם 1 יותר שכבת עוגה, לחיצה על זה מעט לפני שכבות על אותן כמויות של תערובת ליקר, שמנת ותפוזים. מסדרים את השכבה האחרונה של העוגה, טפטוף עם תערובת ליקר שנותר, החלק שנותר השלישי של רמת הקרם על העוגה, ולסדר הנותרים 2 כוסות תפוזים בספירלה דקורטיבית.
בקערה בטוחה למיקרוגל, חום נשאר 1/4 כוס ריבה עם הנותרים 1 כף. ליקר עד חם; מערבבים לשלב.
מברשת ריבה חמה על פרוסות תפוז. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
* אתה יכול להשתמש בכל שילוב של זנים כתומים, כולל תפוזים דם, או מקל רק אחד, כפי שעשינו כאן עם תפוזים ולנסיה.
הפוך קדימה: גרידה, קטעים, או כל דבר פעוט יכול להתבצע 1 יום קדימה.