תפוז מולסה עוף בגריל
תפוז מולסה עוף בגריל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, מיץ תפוזים, מולסה מתונה בטעם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו מולסה ותפוזים בטטה בגריל, תפוז-מולסה מזוגגת עוף, ו רגלי עוף בגריל עם מולסה רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף מיץ תפוזים, חומץ, מולסה, קליפת תפוז, וכל אבל 1 כפית שום בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד מופחת 2 כוסות, על 10 דקות. מערבבים ברוטב פלפל. מרינדה מגניבה לטמפרטורת החדר.
מניחים עוף בתבנית זכוכית 11x7x2 אינץ'.
יוצקים מרינדה מעל. מקררים לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
הסר עוף מן המרינדה, מתנער עודף.
מעביר מרינדה לסיר. מערבבים בשמור 1 כפית שום. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 11/4 כוסות, על 5 דקות.
העברה לקערה הגשה. עוף העונה עם מלח ופלפל. גריל עד מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד.
להעביר עוף חיתוך הלוח; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים לרוחב עוף באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מעבירים לצלחת.
מגישים, עוברים רוטב בנפרד.