תפוזים חמים בקרם סאקי עם שומשום פריך
תפוזים חמים בקרם סאקה עם שומשום שביר נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סאקה, תפוז, קורטוב של מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מרהיב. נסו שומשום שביר, שומשום שביר, ו ירקות זרוקים עם שומשום ותפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין שביר, קו גיליון אפייה עם לסכל; מעיל לסכל עם ספריי בישול.
מערבבים סוכר מגורען ומי כוס 1/4 בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, ערבוב בעדינות להמיס סוכר באופן שווה. מבשלים 4 דקות או עד הזהב (לא לערבב).
הסר מהחום; בזהירות לערבב זרעי שומשום. תערובת להפיץ במהירות על תבנית אפייה מוכנה. מגניב לחלוטין; לשבור לחתיכות קטנות.
כדי להכין קרם סאקה, לשלב סאקה, חמאה, סוכר חום, ומלח בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 4 דקות).
הסר מהחום; מערבבים בקרם. מערבבים בעדינות מקטעים כתומים.
מגישים מעל גלידה; מפזרים שביר.