תפוזים מוגזים
תפוזים מוגזים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 80 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו זרעי רימון, מיץ לימון, תפוזים מאוד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו סנגריה נוצצת עם חמוציות ותפוזים, תפוזים גדולים, ו רומיין עם תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות zester חד מאוד 5 חור, להסיר גרידה מ 6 תפוזים. מביאים 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, מוסיפים גרידה, ומרתיחים 30 שניות.
יוצקים גרידה דרך מסננת לקערה ומחזירים מים כתומים לסיר. יש לשטוף את ההתלהבות במים קרים ולהניח בצד.
מוסיפים סוכר למים כתומים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. חום נמוך יותר בינוני (להתאים לשמור על רתיחה פעילה) ולהוסיף מקלות קינמון, ציפורן, אניס כוכב, שעועית וניל. מבשלים 10 דקות.
להוסיף גרידה, להסיר מהחום, ולתת מגניב 30 דקות.
בינתיים, לחתוך פרוסה דקה מכל תחתית כתומה כך תפוזים לעמוד זקוף על קרש החיתוך שלך. עם סכין קביים חדה מאוד, חלקה להב, לחתוך את הקליפות ואת תמרורים לבנים עבים מתפוזים.
חותכים תפוזים crossise לתוך 1/4-in.- פרוסות עבות, הסרת זרעים וזריקת כל קצוות סיביים.
הסר תבלינים מסירופ (מילואים לקישוט, אם אתה רוצה) ולהוסיף מיץ לימון. כיסוי תחתון של צלחת גדולה, רדוד זכוכית הגשה (13-על ידי 9-in. הוא אידיאלי) עם שכבה של פרוסות תפוז ומפזרים על 1 1/2 עד 2 כפות. של סירופ וכמה זרעי רימון. חזור על שכבות עם תפוזים, סירופ, זרעי רימון עד כל התפוזים משמשים.
יוצקים כל סירופ שנותר על תפוזים. ממש לפני ההגשה, למעלה עם פרוסקו ומקשטים עם שמורות תבלינים שלמים, אם תרצה.