קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

תפוזים מוגזים

תפוזים מוגזים
תפוזים מוגזים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 80 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו זרעי רימון, מיץ לימון, תפוזים מאוד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו סנגריה נוצצת עם חמוציות ותפוזים, תפוזים גדולים, ו רומיין עם תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות zester חד מאוד 5 חור, להסיר גרידה מ 6 תפוזים. מביאים 1 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, מוסיפים גרידה, ומרתיחים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ZesterZester
2
יוצקים גרידה דרך מסננת לקערה ומחזירים מים כתומים לסיר. יש לשטוף את ההתלהבות במים קרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים סוכר למים כתומים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. חום נמוך יותר בינוני (להתאים לשמור על רתיחה פעילה) ולהוסיף מקלות קינמון, ציפורן, אניס כוכב, שעועית וניל. מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
להוסיף גרידה, להסיר מהחום, ולתת מגניב 30 דקות.
5
בינתיים, לחתוך פרוסה דקה מכל תחתית כתומה כך תפוזים לעמוד זקוף על קרש החיתוך שלך. עם סכין קביים חדה מאוד, חלקה להב, לחתוך את הקליפות ואת תמרורים לבנים עבים מתפוזים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
חותכים תפוזים crossise לתוך 1/4-in.- פרוסות עבות, הסרת זרעים וזריקת כל קצוות סיביים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
7
הסר תבלינים מסירופ (מילואים לקישוט, אם אתה רוצה) ולהוסיף מיץ לימון. כיסוי תחתון של צלחת גדולה, רדוד זכוכית הגשה (13-על ידי 9-in. הוא אידיאלי) עם שכבה של פרוסות תפוז ומפזרים על 1 1/2 עד 2 כפות. של סירופ וכמה זרעי רימון. חזור על שכבות עם תפוזים, סירופ, זרעי רימון עד כל התפוזים משמשים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
8
יוצקים כל סירופ שנותר על תפוזים. ממש לפני ההגשה, למעלה עם פרוסקו ומקשטים עם שמורות תבלינים שלמים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ