תפוח אדמה מרוסק גראטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 447 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, שיני שום, שמנת, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), סלט תפוחי אדמה מרוסק, ו תבשיל תפוחי אדמה מרוסק (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים ומניחים בסיר גדול עם שיני שום. ממלאים את הסיר במים ומתבלים בנדיבות במלח. לטעום את המים, זה צריך לטעום מלוח. מביאים את הסיר לרתיחה על חום בינוני ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מזלג מכרז. (מזלג, לא סכין צריך להחליק פנימה והחוצה בקלות.)
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סכין
סיר
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
כאשר תפוחי האדמה רכים, לנקז את המים מהם ולהחזיר את תפוחי האדמה ושום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
שום
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את החלב והשמנת החמוצה. באמצעות מחית תפוחי אדמה או כף גדולה, מועכים בעדינות את תפוחי האדמה. מערבבים את הצ ' דר, ואז טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
תפוח אדמה
גבינת צ ' דר
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
5
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מערבבים את הפנקו, פרמזן מגורר ואת קאיין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פלפל קאיין טחון
פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מפזרים אותו על החלק העליון של תערובת תפוחי אדמה ואופים עד חם כל הדרך והוא פריך וחום על גבי, כ 20 דקות.