תפוח אדמה תפוח אדמה
תפוח אדמה תפוח נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, גבינה שוויצרית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 48%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: תפוח אדמה תפוח אדמה, גרטן בטטה ותפוח, ו גראטן תפוח, תפוח אדמה ובצל.
הוראות
מחממים תנור ל -400 פ. מצפים תבשיל 3 1/2 ליטר בתרסיס בישול. בקערה בינונית מקציפים יחד את הביצים, חלב החמאה, הטימין, המלח והפלפל; מניחים בצד. מסדרים שכבה של תפוחי אדמה חופפים מעט בקדרה. מכסים בשכבת תפוחים ומפזרים שליש מכל גבינה.
יוצקים שליש מתערובת הביצים מעל. לעשות 2 שכבות נוספות. (יכול להתבצע עד 6 שעות קדימה .)
אופים, מכוסה, 1 שעה, 15 דקות.
מוציאים את המכסה ואופים עוד 15 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערה: הרכיבו 3 תבשילים להגשה הכניסו לתנור כל 45 דקות כך שתמיד יהיה גרטן טרי על המזנון.