תפוח-ברי בראון בטי
בטי בראון תפוח-ברי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים טעים זהוב, חמאה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו תפוח חום בטי, תפוח חום בטי, ו תפוח חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה צלחת אפייה 1 1/2 ליטר. לזרוק את התפוחים, אוכמניות, סוכר מגורען, 1/2 כפית קינמון, 1/4 כפית אגוז מוסקט, גרידת לימון ומיץ, קמח 4 כפות חמאה מומסת בקערה גדולה.
בקערה אחרת, לשלב את קונוסים, סוכר חום, הנותרים 1/2 כפית קינמון ו 1/4 כפית אגוז מוסקט, השקדים, מלח ואת הנותרים 4 כפות מומסות חמאה.
יוצקים חצי מתערובת התפוח-ברי לתבנית האפייה מוכנה. לפזר חצי תערובת חרוט על גבי.
מורחים את תערובת תפוח ברי הנותרים על גבי, ואז מפזרים את תערובת חרוט הנותרים.
אופים עד התפוחים רכים והציפוי הוא חום זהוב, 40 עד 45 דקות.
להעביר את המנה למדף ולתת לשבת 10 דקות לפני ההגשה. למעלה עם גלידה או קצפת, אם תרצה.