תפוח, דומדמניות, ו Caraway חזה עוף ממולא
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם בצל, חמאה, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: תפוח, דומדמניות, ו Caraway חזה עוף ממולא, חזה עוף ממולא תפוח W / זיגוג תפוח מתוק, ו חזה עוף ממולא תפוח.
הוראות
לקלף וליבה תפוח לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. ממיסים חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז sauté caraway זרעים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים בצל ומטגנים, ערבוב, עד מתרכך, על 6 דקות.
מוסיפים תפוח וסלרי ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז, על 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במרכיבי המילוי הנותרים. מילוי מגניב לחלוטין.
לטפוח עוף יבש ומסדר, הצדדים עור למטה, על משטח עבודה.
הסר מכרז (רצועת פילה בצד שבו עצם השד היה) מכל חצי שד אם מצורף ושמור לשימוש אחר.
החל במרכז הקצה העבה של השד, להכניס סכין קטנה אופקית, לעצור על 1 אינץ ' מקצה הנגדי. חתך פתוח עם האצבעות שלך כדי ליצור כיס 1 אינץ ' רחב. לארוז שישית של מלית לתוך כל כיס.
לטפוח עוף יבש מתבלים במלח.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז עוף חום ב 2 קבוצות, על 2 דקות בכל צד, העברה למחבת קלייה קטנה כמו השחמה (מחבת מילואים).
עוף צלוי באמצע התנור עד שזה עתה בישל, 14 עד 16 דקות.
בעוד עוף הוא צלייה, מערבבים קמח לתוך שומן שנותר במחבת ומבשלים רביכה על חום נמוך בינוני, ערבוב, 1 דקה.
לטאטא סיידר ומרק ולהביא לרתיחה, לטאטא, ואז להרתיח, לטאטא מדי פעם, עד מעובה מופחת כ 1 כוס, כ 8 דקות.
בואו עוף לעמוד 5 דקות, ואז לחתוך כל שד חצי באלכסון לשלישים.
מוסיפים כל מיצים מחבת צלייה ומלח ופלפל לפי הטעם לרוטב וכפית על פני עוף.