קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוח-דלעת בטי חומה

תפוח-דלעת בטי חומה
תפוח-דלעת בטי חומה עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 248 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לחם, תפוחים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו תפוח חום בטי, תפוח חום בטי, ו תפוח חום בטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חותכים ושומרים את החלק העליון 1/2 אינץ ' של הדלעת. לגרוף את הזרעים עיסת סיבי.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הלחם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 4 דקות; להעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הנותרים 1 כף חמאה, את התפוחים, סוכר חום וצימוקים למחבת ומבשלים עד התפוחים הם פריך במכרז, על 4 דקות. מערבבים את הרום, וניל, קינמון וקורט של מלח. החזר את הלחם למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
ונילוניל
תפוחתפוח
חמאהחמאה
לחםלחם
מלחמלח
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
שים את הדלעת בתבנית אפייה קטנה ולמלא את הדלעת בתערובת התפוח. מכסים עם ראש הדלעת ומוסיפים 1 אינץ ' של מים רותחים לתבנית האפייה. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים עד שהדלעת רכה, 2 שעות עד 2 שעות, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
תפוחתפוח
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
הסר את נייר הכסף ואת ראש דלעת ולהחזיר את הדלעת הממולא לתנור.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
7
אופים עד המילוי הוא השחמה קלה, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מעבירים לצלחת הגשה וטפטוף עם סירופ מייפל. כדי לשרת, לגרד את בשר הדלעת ומערבבים לתוך תערובת התפוח.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
דלעתדלעת
תפוחתפוח
9
צילום: דוד מלוש