תפוח-דלעת בטי חומה
תפוח-דלעת בטי חומה עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 248 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו לחם, תפוחים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו תפוח חום בטי, תפוח חום בטי, ו תפוח חום בטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. חותכים ושומרים את החלק העליון 1/2 אינץ ' של הדלעת. לגרוף את הזרעים עיסת סיבי.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הלחם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 4 דקות; להעביר לקערה.
מוסיפים את הנותרים 1 כף חמאה, את התפוחים, סוכר חום וצימוקים למחבת ומבשלים עד התפוחים הם פריך במכרז, על 4 דקות. מערבבים את הרום, וניל, קינמון וקורט של מלח. החזר את הלחם למחבת.
שים את הדלעת בתבנית אפייה קטנה ולמלא את הדלעת בתערובת התפוח. מכסים עם ראש הדלעת ומוסיפים 1 אינץ ' של מים רותחים לתבנית האפייה. מכסים באופן רופף בנייר כסף ואופים עד שהדלעת רכה, 2 שעות עד 2 שעות, 30 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת ראש דלעת ולהחזיר את הדלעת הממולא לתנור.
אופים עד המילוי הוא השחמה קלה, על 10 דקות יותר.
מעבירים לצלחת הגשה וטפטוף עם סירופ מייפל. כדי לשרת, לגרד את בשר הדלעת ומערבבים לתוך תערובת התפוח.