תפוח חם-קמח תירס הפוך עוגה
עוגת תפוחים-קמח תירס חמה הפוכה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחים זהובים וטעימים, תמצית ונילן, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת תפוחים הפוכה קמח תירס, אפרסק וקמח תירס הפוך עוגה, ו עוגת ריבס קמח תירס הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. חמאה בנדיבות מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים; מחבת קו עם נייר קלף בקוטר 10 אינץ 'עגול (קלף יבוא 1/2 אינץ' עד הצדדים של פאן). קלף חמאה. ממיסים 2 כפות חמאה ב מחבת nonstick בקוטר 10 אינץ ' מעל חום בינוני.
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ומבשלים עד הסוכר מתמוסס ותערובת הופכת חום זהוב עמוק, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות.
מוסיפים פלחי תפוח בעדינות לנער מחבת כדי להפיץ קרמל באופן שווה. מכסים ומבשלים עד שהתפוחים משחררים את המיצים שלהם, בערך 5 דקות. לחשוף ולבשל עד תפוחים רכים וקרמל מתעבה ומעילים תפוחים, ערבוב מדי פעם, על 13 דקות.
מעבירים תפוחים וסירופ קרמל למחבת עוגה מוכנה, מתפשטת באופן שווה.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מניחים קמח תירס בקערה גדולה; יוצקים 1/2 כוס מים רותחים מעל ומערבבים להתמזג.
מוסיפים 6 כפות חמאה 3/4 כוס סוכר לתערובת קמח תירס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד מעורבב היטב. מקציפים ביצים ווניל. הכה בתערובת קמח לסירוגין עם חלב 2 תוספות כל אחד.
יוצקים את הבלילה מעל תפוחים במחבת.
אופים עוגה עד הזהב ו tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. עוגה מגניבה במחבת 5 דקות. הפעל סכין קטנה בין צד עוגה ומחבת כדי לשחרר את העוגה. בזהירות להפוך את העוגה על מגש ovenproof או מיקרוגל לקלף קלף. מגניב 15 דקות. (עוגה יכולה להיות מורכבת עד 6 שעות קדימה. לחמם מחדש ב 350°f תנור על 10 דקות או מיקרוגל על בינוני רק עד מעט חם, על 2 דקות.)
חותכים עוגה לחתיכות, מניחים על צלחות, ומגישים חם עם כף גלידה וניל.