תפוח-לחם תירס צ'דר
המתכון תפוח-לחם תירס צ'דר מוכן בסביבות 41 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 347 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לך אבקת אפייה, ביצה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. מתכונים דומים: פרושוטו גבינת צ'דר תפוחים, פוקצ'ה לחם תירס צ' דר, ו לחם תירס צ'דר Jalapeno.
הוראות
מחממים 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מומס.
הוסף תפוח, ו לטחון 3 דקות או עד רק מכרז.
חום מקצר במחבת ברזל יצוק 9 " בתנור 5 דקות.
בינתיים, מערבבים יחד קמח תירס ואת הבא 3 מרכיבים.
לטאטא יחד חלב וביצה; להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד לחלחל. מערבבים 6 כפות חמאה מומסת.
מוסיפים תפוח וגבינה מרוסק, ערבוב רק עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה למחבת חמה.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד הזהב.