תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל תפוח מקורמל-גבינה כחולה להפיץ. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, פקאן, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו הרב קרוסטיני עם ממרח גבינה כחולה ועוגת בצל מקורמל, תפוח, פקאן & ממרח גבינה כחולה, ו תפוח מקורמל, בייקון + פיצה מחבת גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בסוכר עד שהוא מתמוסס, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים תפוחים ושאלות. לבשל 20 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תערובת הופכת חום זהוב ארומה מזכיר סיידר תפוחים. (לא למהר תהליך; צבע לוקח זמן כדי ליצור, אבל הטעם שווה את זה.) להפריש להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
שאלוט, מגורר או טחון
לשימור,
3
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, גבינה, מיונז, שמנת חמוצה ומלח עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות בתערובת תפוחים מקוררת קרמל ואת הפקאן. מקררים 30 דקות לפני ההגשה.