קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות11
מגזין

תפוח מקורמל-ממרח גבינה כחולה

תפוח מקורמל-ממרח גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל תפוח מקורמל-גבינה כחולה להפיץ. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, פקאן, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו הרב קרוסטיני עם ממרח גבינה כחולה ועוגת בצל מקורמל, תפוח, פקאן & ממרח גבינה כחולה, ו תפוח מקורמל, בייקון + פיצה מחבת גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בסוכר עד שהוא מתמוסס, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים תפוחים ושאלות. לבשל 20 עד 30 דקות, ערבוב מדי פעם, עד תערובת הופכת חום זהוב ארומה מזכיר סיידר תפוחים. (לא למהר תהליך; צבע לוקח זמן כדי ליצור, אבל הטעם שווה את זה.) להפריש להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לשימור,לשימור,
3
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, גבינה, מיונז, שמנת חמוצה ומלח עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות בתערובת תפוחים מקוררת קרמל ואת הפקאן. מקררים 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לשימור,לשימור,
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מקשטים עם פקאנים קצוצים נוספים אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
5
מגישים עם לחם או קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
אחוז שומןאחוז שומן