תפוחי אדמה Hasselback
תפוחי אדמה Hasselback דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך מלח ופלפל, חמאה, גבינת רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), תפוחי אדמה Hasselback, ו תפוחי אדמה Hasselback (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מקלפים את תפוחי האדמה, ומניחים בקערה של מים קרים כדי למנוע בראונינג.
מניחים תפוחי אדמה לתוך כף עץ או מתכת גדולה. באמצעות סכין חדה, לעשות פרוסות על פני תפוח האדמה הדרך הקצרה על 1/8 עד 1/4 אינץ ' זה מזה, מוודא לחתוך את השפה של הכף, לא כל הדרך דרך תפוחי האדמה. הפרוסות צריכות להישאר מחוברות בתחתית, והכפית עוזרת לשמור על העומק אפילו. להחזיר את תפוחי האדמה לקערת המים, ולהמשיך עם תפוחי האדמה הנותרים.
כאשר כל תפוחי האדמה נחתכים, מניחים אותם בצד למעלה בתבנית אפייה רדודה או מחבת קלייה קטנה.
טפטוף עם חצי מהחמאה, ואז מתבלים במלח ופלפל.
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר מהתנור, וטפטוף עם החמאה הנותרת.
מפזרים גבינת רומנו ופירורי לחם על צמרות תפוחי האדמה, ומתבלים עם קצת יותר מלח ופלפל. חזור לתנור ואפה במשך 20 דקות נוספות, או עד להשחמה יפה.