תפוחי אדמה אפויים
תפוחי אדמה אפויים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 242 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, שמן צמחי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, בקר משומר אפוי עם כרוב מטוגן ותפוחי אדמה אפויים, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה ושמן; להפריש.
לשפשף תפוחי אדמה ביסודיות, ולשפשף עורות עם תערובת שמן; מפזרים מלח.
מניחים בתבנית אפייה 13 - x 9-x 2 אינץ'.
אופים ב 450 במשך 40 דקות או עד הסוף. חריץ צמרות, הוספת 1 כף חמאה לכל תפוח אדמה,אם תרצה.