תפוחי אדמה אפויים עם ארוגולה, בייקון ושמנת חמוצה
אם יש לך עלי ארוגולה תינוק, בייקון, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פעמיים אפוי בטטה עם בייקון ושמנת חמוצה, בייקון, שמנת חמוצה ותפוחי אדמה שמיר, ו תפוחי אדמה אפויים עם שמנת חמוצה צ'ייב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. לשפשף את תפוחי האדמה עם השמן.
מניחים אותם על תבנית אפייה ואופים, מסתובבים מדי פעם, עד רך וקל פירסינג עם סכין, 65 עד 75 דקות.בינתיים, במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על אש בינונית עד פריך, 6 עד 8 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
בואו מגניב, ואז להתפורר.לפצל את תפוחי האדמה, חלוקת באופן שווה, העליון עם ארוגולה, שמנת חמוצה, בייקון.