תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 294 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חלב חמאה, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו Southwestern Spuds, תפוחי אדמה חזיר ותרד, ו ספידי Spuds (מתכונים דומים).
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב 375° במשך 1 שעה או עד מכרז. אפשר להתקרר.
מניחים גזר לבן ושום בסיר קטן; מכסים במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד מכרז.
חותכים פרוסה דקה את החלק העליון של כל תפוח אדמה; להשליך. לגרוף את עיסת, עוזב קליפה דקה. בקערה, עיסת תפוחי אדמה מחית עם גזר לבן ושום. היכו בחמישה מרכיבים הבאים, באמצעות מערבל יד.
מערבבים בצלים ירוקים. כף לתוך קליפות תפוחי האדמה.
מערבבים את גבינת הפרמזן ופפריקה; מפזרים מעל.
אופים, חשוף, ב 375° במשך 20-30 דקות או עד מחומם דרך.