תפוחי אדמה-בייקון טורט
טורטה תפוחי אדמה-בייקון דורש בסביבה 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1067 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-196 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. צאו לחנות והרימו טימין, אפיית תפוחי אדמה, חמאה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תפוחי אדמה-בייקון טורט, תפוחי אדמה-בייקון טורט, ו תפוחי אדמה-בייקון טורט.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
במחבת על אש בינונית מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים בצד. מפוררים את הבייקון כשהוא קריר למגע.
בינתיים, בסיר קטן מחממים את הטימין והשמנת על אש נמוכה לרתיחה חשופה. מכבים את האש ומניחים לתפוח כ -5 דקות.
מוציאים את תבנית הפאי מהמקרר. פורסים את תפוחי האדמה לשניים לאורכם ואז פורסים דק את תפוחי האדמה. עובדים במעגלים, מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בקרום הפאי, עוצרים לתבל כל שכבה במלח, פלפל וכ - 1/4 מהבייקון המתפורר. ממשיכים בשכבות עד שתבנית הפאי כמעט מלאה. מעליהם שכבה אחידה של הגבינה ויוצקים בעדינות שמנת מסביב ומעל כל הפשטידה, ומאפשרים לה לחלחל מטה בין פרוסות תפוחי האדמה. (אתה לא יכול להשתמש בכל הקרם.)
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק בקירור. מכסים את הפשטידה בבצק ומכווצים את הקצוות סגורים.
מברישים את החלק העליון ואת קצוות הקרום בשטיפת ביצים. הכינו כמה חריצים במרכז הקרום העליון, כדי שהאדים יימלטו, והניחו את תבנית הפאי על תבנית אפייה.
אופים את הטורט עד שהקרום שחום ופריך ותפוחי האדמה מבושלים, בערך 50 עד 60 דקות. אם קצוות הקרום שחומים מדי, מכסים אותם בכמה רצועות נייר אלומיניום.
מוציאים את הפשטידה מהתנור ונותנים לנוח לפחות 15 דקות לפני שחותכים לטריזים ומגישים.
מכניסים את החמאה, הקמח והמלח למעבד המזון, ודופקים קלות רק עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מוסיפים את המים, 1 כף בכל פעם, פועמים לזמן קצר לאחר כל כף מים. המשיכו להוסיף מים עד שהבצק רק מתחיל להתאסף לגושים גדולים יותר.
מעבירים כמויות שוות מהבצק ל -2 שקיות ניילון הניתנות לסגירה חוזרת וטופחים כל אחת לדיסק.
מניחים לנוח במקרר למשך 30 דקות לפחות.
הסר 1 מהדיסקים מהשקית למשטח מצופה קמח. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לסיבוב של 10 אינץ'. התאימו בעדינות את הבצק המגולגל לתבנית פאי בגודל 9 אינץ', והכניסו למקרר בזמן שאתם מכינים את מרכיבי הטורט.