ארטישוק ב טרגון-ויניגרט כמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל ארטישוקים ב ויניגרט טרגון-כמון. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, גרגירי פלפל, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ארטישוק מאודה עם טרגון-חרדל ויניגרט, ארטישוק עם חמאת טרגון, ו ארטישוק פרוס עם טרגון.
הוראות
יוצקים כ -3 ליטרים מים למחבת 6 עד 8 ליטר.
להוסיף 3 כפות חומץ, 1 כפית שמן זית, זרעי כמון, ו peppercorns. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
בינתיים, לחתוך ולהשליך על 1 אינץ ' מן צמרות ארטישוק. משוך את ולהשליך עלים חיצוניים קטנים מבסיסים של ארטישוק. עם מספריים, לחתוך ולזרוק טיפים קוצניים שנותרו מן העלים החיצוניים. לקצץ ולהשליך קצוות גזע דהוי, וגבעולים לקלף.
חותכים ארטישוק חצי לאורכו ולשטוף היטב.
מוסיפים את הארטישוקים למים רותחים. חזור לרתיחה, כיסוי, ומבשלים עד תחתית ארטישוק רך כאשר פירסינג עם מזלג, 14 עד 18 דקות.
עם כפית מחוררת, להרים ארטישוקים מחבת ולהגדיר על צלחת מעוטרת.
יוצקים נוזל בישול דרך מסננת לתוך קערה עמוקה. תערובת תבלין מילואים; להשליך את כל אבל 1 1/3 כוסות של נוזל הבישול.
מוסיפים תערובת תבלינים, 1/3 כוס חומץ, 2 כפות שמן זית, בצל, טרגון, חרדל, ושום לבישול נוזל בקערה.
אם תרצה, לגרוף החוצה ולהשליך מרכזי ארטישוק מטושטשים.
מוסיפים ארטישוקים לקערה; מערבבים היטב את המעיל ומוסיפים מלח לפי הטעם. הפעל מדי פעם לפחות 30 דקות, או לכסות להירגע עד 1 יום, מפנה מדי פעם.