תפוחי אדמה ג'אברון
תפוחי אדמה ג'אברון לוקח על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 360 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך צ'דר, חמאה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 5 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), סיר חרס תפוחי אדמה גבינה מתפוחי אדמה גלם, ו תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
מרתיחים את כל תפוחי האדמה במחבת גדולה במשך כ 15-20 דקות עד שהם מבושלים התזמון יהיה תלוי בגודל שלהם.
מסננים ומשאירים להתקרר, ואז לקלף את הקליפות ולחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות עבות 5 מ " מ.
שים את החמאה ושום במחבת תפוחי האדמה היו מבושלים ב, העונה ולהמיס על אש נמוכה.
להוסיף את פרוסות תפוחי האדמה ולזרוק עד רק מצופה אבל לא לתת להם לטגן. (אתה יכול להתכונן לשלב זה יום לפני ולשמור מכוסה במקום קריר.)
מורחים את תפוחי האדמה בצלחת עמוקה 28cm x 22cm ovenproof ויוצקים על חלב וקרם.
מפזרים את הגבינה על גבי ואופים במשך 30 דקות עד הזהב ותפוחי האדמה רק מתחילים פריך.