תפוחי אדמה גורמה גראטן
תפוחי אדמה גורמה גראטן דורשים בערך שעתיים ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 7 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 191 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו מים, אורגנו, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כתוספת. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 41% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה מסוג גראטן גורמה , תפוחי אדמה גבינה גורמה , ובטטות יפניות צלויות של גורמה עם חמאת בצל ירוק .
הוראות
מניחים עגבניות בקערה קטנה. מכסים במים רותחים; לתת לעמוד 5 דקות.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בצל בחמאה עד לריכוך.
מוסיפים את האורגנו, המלח, הפלפל והעגבניות השמורות; לבשל 2 דקות יותר.
מפזרים קמח; מערבבים עד לתערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה גבינה.
מניחים תפוחי אדמה ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; למעלה עם רוטב. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך שעה. לגלות; אופים 10-15 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.