קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות80
ציון בריאות8
מגזין

תפוחי אדמה ובשר חזיר

תפוחי אדמה ובשר חזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה או גרטן ונקניק. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 80 מנות סועדים. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק סלרי, בשר חזיר, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה, תפוחי האדמה הטובים ביותר, ו תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בכמה סירים ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מסננים.
3
מקלפים אם רוצים וחותכים לקוביות.
4
מניחים כ -6 כוסות תפוחי אדמה בכל אחת משמונה משומנות 13 אינץ'. איקס 9-אין. אפיית כלים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
מוסיפים על 3-1 / 2 כוסות של בשר חזיר לקוביות לכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר קצוץחזיר קצוץ
6
באותו קומקומים, לשלב את המרק, קמח וחלב עד חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
7
מוסיפים את הגבינה, הפלפל והפפריקה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
8
יוצקים על 2-1 / 4 כוסות רוטב לתוך כל מחבת. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות. לחשוף ואופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף