תירס וקישואים Raita
מתכון תירס וקישואים Raitan מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא פלפל, שמן סלט, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: palak raitan או תרד קל raita / raita s, צלעות כבש בגריל עם קוסקוס בקארי וקישואים רייטה, ו Bombay Chops With Corn and Cumin Raita.
הוראות
אדים תירס טרי וקישואים על מתלה מחורר על מים רותחים רק עד זוקיני הוא רך כאשר פירסינג, על 3 דקות.
חתוך צ 'ילי סראנו לאורכו לרבעים, מקצה לקצה, משאיר חתיכות צ' ילי מצורף stem.
יוצקים שמן למחבת 6 עד 8 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים זרעי כמון וזרעי חרדל. כאשר זרעים פופ, על 30 שניות, להוסיף צ ' ילי ומערבבים 1 דקה.
בקערה, מערבבים תירס, קישואים, יוגורט ושמנת חמוצה. מתבלים לפי הטעם במלח, ואז מגרדים יוגורט רייטה לקערת סלט.
שמן כפית עם זרעים וצ ' ילי על raita.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.