קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

פודינג לחם בורבון

פודינג לחם בורבון
צריך קינוח צמחוני? פודינג לחם בורבון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 476 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הקרקע כל התבלינים, קורנפלור, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו פודינג לחם בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום ½ ויסקי כוס בסיר בינוני להגדיר על חום בינוני נמוך עד חם.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את דומדמניות או צימוקים בקערה קטנה ויוצקים את הוויסקי החם על גבי; בואו לעמוד לפחות 1 שעה או לילה.הפוך את רוטב הבורבון: בסיר קטן להגדיר על חום בינוני להביא 1 כוס שמנת לרתיחה. בקערה קטנה להקציף קורנפלור ו 2 כפות של קרם חם יחד כדי ליצור slurry; לאט לטאטא את slurry לתוך השמנת החמה הנותרת. מביאים את התערובת לרתיחה, מקציפים כל הזמן. ברגע שהוא רותח להוסיף את כוס סוכר ולהפחית את החום נמוך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
דומדמניותדומדמניות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להקציף כל הזמן עד מעובה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
הסר מהחום; מערבבים ב בורבון כוס שנותר. להפריש להתקרר לחלוטין.הפוך את פודינג הלחם: מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה גדולה מערבבים יחד לחם, חלב ושמנת 1 כוס. בקערה בינונית לטאטא את הביצים, הנותרים 1 ½ סוכר כוסות, וניל, מלח, וכל התבלינים עד בשילוב היטב; להוסיף תערובת לחם. מערבבים את דומדמניות או צימוקים ואת הוויסקי שהם ספוגים.חמאה 2 ליטר רדוד אפייה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
דומדמניותדומדמניות
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים בתערובת הלחם, ומפיצים אותו באופן שווה על פני תחתית תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
אופים בתנור המחומם עד קוביות לחם הם השחמה פודינג מבושל, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
8
מגישים עם רוטב בורבון. לחמם את הרוטב בעדינות עם ½ כפית מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב