אם יש לכם פילה האדוק, מלח, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: שורש סלרי ותפוחי אדמה מוקרמים, כרישה שורש תפוח אדמה וסלרי, ו מנות מוקרם שורש סלרי ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצי או רבע שורש סלרי כדי להתאים פורס. דק לחתוך תפוחי אדמה ושורש סלרי (בערך 1/8 אינץ ' עבה) עם מבצעה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
שכבה שליש תפוחי אדמה ושורש סלרי בתבנית אפייה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מורחים חצי מתערובת האדוק למעלה, ואז חוזרים על שכבות עם מחצית הירקות הנותרים, כל תערובת האדוק הנותרים, ולאחר מכן ירקות הנותרים. מערבבים יחד שמנת, חלב, מלח ופלפל ויוצקים על גבי gratin, ולאחר מכן לכסות את המנה בחוזקה עם נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
האדוק.
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים gratin באמצע התנור עד ירקות הם רק במכרז, על 1 שעה. לחשוף ולאפות, basting 2 או 3 פעמים עם מיצי פאן, עד העליון הוא זהב, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
תן לעמוד 10 דקות, ואז מפזרים פטרוזיליה כף הנותרים.