אם יש לכם פילה האדוק, מלח, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: שורש סלרי ותפוחי אדמה מוקרמים, כרישה שורש תפוח אדמה וסלרי, ו מנות מוקרם שורש סלרי ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצי או רבע שורש סלרי כדי להתאים פורס. דק לחתוך תפוחי אדמה ושורש סלרי (בערך 1/8 אינץ ' עבה) עם מבצעה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
שכבה שליש תפוחי אדמה ושורש סלרי בתבנית אפייה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים חצי מתערובת האדוק למעלה, ואז חוזרים על שכבות עם מחצית הירקות הנותרים, כל תערובת האדוק הנותרים, ולאחר מכן ירקות הנותרים. מערבבים יחד שמנת, חלב, מלח ופלפל ויוצקים על גבי gratin, ולאחר מכן לכסות את המנה בחוזקה עם נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
האדוק.
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים gratin באמצע התנור עד ירקות הם רק במכרז, על 1 שעה. לחשוף ולאפות, basting 2 או 3 פעמים עם מיצי פאן, עד העליון הוא זהב, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
תן לעמוד 10 דקות, ואז מפזרים פטרוזיליה כף הנותרים.