אם יש לכם פילה האדוק, מלח, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: שורש סלרי ותפוחי אדמה מוקרמים, כרישה שורש תפוח אדמה וסלרי, ו מנות מוקרם שורש סלרי ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, תוך ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, 7 עד 8 דקות.
חצי או רבע שורש סלרי כדי להתאים פורס. דק לחתוך תפוחי אדמה ושורש סלרי (בערך 1/8 אינץ ' עבה) עם מבצעה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
שכבה שליש תפוחי אדמה ושורש סלרי בתבנית אפייה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
מורחים חצי מתערובת האדוק למעלה, ואז חוזרים על שכבות עם מחצית הירקות הנותרים, כל תערובת האדוק הנותרים, ולאחר מכן ירקות הנותרים. מערבבים יחד שמנת, חלב, מלח ופלפל ויוצקים על גבי gratin, ולאחר מכן לכסות את המנה בחוזקה עם נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
האדוק.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
אופים gratin באמצע התנור עד ירקות הם רק במכרז, על 1 שעה. לחשוף ולאפות, basting 2 או 3 פעמים עם מיצי פאן, עד העליון הוא זהב, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
תן לעמוד 10 דקות, ואז מפזרים פטרוזיליה כף הנותרים.