קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות61
מגזין

תפוחי אדמה ופנצ'טה, פיצה

תפוחי אדמה ופנצ'טה, פיצה
תפוחי אדמה ופנצ'טה, פיצה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 102 גרם חלבון 152 גרם של שומן, וסך הכל 2960 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בזיליקום, שמן זית, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית נסו תפוחי אדמה ופנצ'טה, פיצה, תפוחי אדמה בגריל ופיצה פנצ'טה עם ארוגולה, ו מרק גזר לבן כרובית תפוחי אדמה עם חשיש תפוחי אדמה Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק מכרז אבל לא מבושל לחלוטין, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
הסר את תפוחי האדמה מן המים ומניח על מגבת יבש וקריר. לאחר תפוחי האדמה התקררו מספיק כדי לגעת, לחתוך אותם לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
6
בינתיים, לבשל את pancetta במחבת לא מקל על חום בינוני עד רוב השומן שניתנו ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
אבק משטח שטוח עם קמח לגלגל את הבצק פיצה עד שהוא 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
9
מניחים את תפוחי האדמה החתוכים על גבי בצק הפיצה כך שכל השטח מכוסה, טפטוף שמן זית על גבי תפוחי האדמה ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד תפוחי האדמה מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר את הפיצה מהתנור ומפזרים את הפנצ ' טה המבושלת, פלפלים אדומים, פתיתי פלפל אדומים ושני הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל אדוםפלפל אדום
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מניחים את הפיצה בחזרה בתנור ומבשלים כ -7 דקות נוספות עד שכל הגבינה נמסה והחלק העליון של הפיצה מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מוציאים את הפיצה מהתנור ומקשטים בפלפל שחור סדוק ובזיליקום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
תן את הפיצה לשבת במשך כמה דקות לפני חיתוך, טפטוף עם מיץ ליים ומפזרים גרידת ליים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
גרידת לייםגרידת ליים
15
לחתוך ולהגיש.