תפוחי אדמה ופנצ'טה, פיצה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 102 גרם חלבון 152 גרם של שומן, וסך הכל 2960 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בזיליקום, שמן זית, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. עם כפית נסו תפוחי אדמה ופנצ'טה, פיצה, תפוחי אדמה בגריל ופיצה פנצ'טה עם ארוגולה, ו מרק גזר לבן כרובית תפוחי אדמה עם חשיש תפוחי אדמה Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד תפוחי האדמה הם רק מכרז אבל לא מבושל לחלוטין, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
5
הסר את תפוחי האדמה מן המים ומניח על מגבת יבש וקריר. לאחר תפוחי האדמה התקררו מספיק כדי לגעת, לחתוך אותם לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
6
בינתיים, לבשל את pancetta במחבת לא מקל על חום בינוני עד רוב השומן שניתנו ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
8
אבק משטח שטוח עם קמח לגלגל את הבצק פיצה עד שהוא 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה
קמח לכל מטרה
גלול
9
מניחים את תפוחי האדמה החתוכים על גבי בצק הפיצה כך שכל השטח מכוסה, טפטוף שמן זית על גבי תפוחי האדמה ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה
שמן זית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
אופים במשך 10 עד 12 דקות עד תפוחי האדמה מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
הסר את הפיצה מהתנור ומפזרים את הפנצ ' טה המבושלת, פלפלים אדומים, פתיתי פלפל אדומים ושני הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פלפל אדום
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מניחים את הפיצה בחזרה בתנור ומבשלים כ -7 דקות נוספות עד שכל הגבינה נמסה והחלק העליון של הפיצה מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
מוציאים את הפיצה מהתנור ומקשטים בפלפל שחור סדוק ובזיליקום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
תן את הפיצה לשבת במשך כמה דקות לפני חיתוך, טפטוף עם מיץ ליים ומפזרים גרידת ליים.