תפוחי אדמה מוקרמים עם גזר גמדי ואסיאגו
תפוחי אדמה מוקרמים עם גזר גמדי ואסיאגו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, נקניק מעדנייה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: אסיאגו, תפוחי אדמה ובייקון מוקרמים, Buttermilk צ'ייב & Asiago מחית תפוחי אדמה Gratin, ו קשת גזר, בטטה וגזרת תינוק.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול על חום בינוני; להביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום; מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 10 דקות.
מסננים תפוחי אדמה מעל קערה, הזמנה 1 תערובת חלב כוס. תשליך זרעי קורנית.
מבשלים גזר במים רותחים במשך 2 דקות או עד פריך-מכרז. לשטוף במים קרים; לנקז.
סדר חצי תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים גזר וחזיר על תפוחי אדמה.
מפזרים חצי גבינה, מלח ופלפל. למעלה עם שאריות תפוחי אדמה.
מפזרים גבינה נותרת, מלח ופלפל. מערבבים אגוז מוסקט לתוך תערובת חלב שמורה; לשפוך על תפוחי אדמה.
מכסים בנייר כסף; לחתוך 3 (1 אינץ') חריצים בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד גבינה מתחילה חום.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.