תפוחי אדמה מסולסלים עם גבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה מסולסלים עם גבינה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 271 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, חלב, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה די טוב. נסו תפוחי אדמה גבינה מסולסלים, גבינה מסולסלת תפוחי אדמה, ו תפוחי אדמה מסולסלים עם חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן ממיסים 2 כפות חמאה; מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
ב משומן 1-1/2-קראט. תבנית אפייה, מסדרים מחצית מתפוחי האדמה, הבצל והפלפל הירוק בשכבות; מכסים במחצית מהרוטב. חזור על שכבות.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 35 דקות. ממיסים את יתרת החמאה; משלבים עם פירורי לחם ומפזרים מעל תפוחי אדמה.
אופים, ללא כיסוי, כ-40 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.