תפוחי אדמה מתוקים ופירה אגוזים
תפוחי אדמה מתוקים ופירה אגוזי לוז נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 377 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סיידר תפוחים, אגוזי לוז הקרקע, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו מחית תפוחי אדמה עם חמאה ואגוז לוז, סוליית מנשה משובצת אגוזי לוז ברוטב יין מרסלה, פירה שאלות וירקות תינוקות, ו פעמיים ויסקי אפוי-אגוזי לוז בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מועכים את תפוחי האדמה עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים את אגוזי לוז, שמנת כבדה, שמנת חמוצה, סיידר תפוחים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.