אם יש לך אגוז מוסקט, מרק עוף, בטטות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים, גזר, וקוביות מרק בסיר כבד גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד הירקות הם מאוד רך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
בטטה
ירק
גזר
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים, הזמנת 6 כפות של נוזל הבישול, ומניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
באמצעות מיקסר, שוט הירקות עם נוזל בישול שמורות ואת שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מגישים מיד, או לחמם בדוד כפול או, מכוסה, בתנור 177° במשך 15 עד 20 דקות.