קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים

תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים
אם יש לך אגוז מוסקט, מרק עוף, בטטות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים, תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים, גזר, וקוביות מרק בסיר כבד גדול ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה. לאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד הירקות הם מאוד רך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
בטטהבטטה
ירקירק
גזרגזר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים, הזמנת 6 כפות של נוזל הבישול, ומניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
באמצעות מיקסר, שוט הירקות עם נוזל בישול שמורות ואת שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מגישים מיד, או לחמם בדוד כפול או, מכוסה, בתנור 177° במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
תנורתנור
5
מאמר var
6
Type_27_data = {};
7
מאמר
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;