תפוחי אדמה מתוקים עם Grand Marnier
תפוחי אדמה מתוקים שילב Grand Marnier דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. אם יש לכם סוכר, מיץ תפוזים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Grand Marnier, סופלה גרנד מרנייה, ו סופלה גרנד מרנייה לשניים.
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות בתנור הולנדי 30 עד 40 דקות או עד במכרז; לנקז.
בואו להתקרר מעט. לקלף תפוחי אדמה, ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים 3 כפות חמאה, ומחית.
להוסיף סוכר 3/4 כוס ו 6 המרכיבים הבאים; מחית שוב, או להכות במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה. תערובת כפית לתוך תבשיל קל משומן 2 ליטר.
מערבבים סוכר חום ושאר 4 מרכיבים; מפזרים מעל תערובת בטטה.
אופים, חשוף, ב 425 במשך 30 דקות או עד מחומם היטב, מיגון עם רדיד אלומיניום לאחר 20 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת.
הוראות הכנה: הכינו תערובת בטטה וכפית לתבשיל משומן. כיסוי וצינה לילה.
הסר מהמקרר 30 דקות לפני האפייה; להוסיף ציפוי סוכר חום.
אופים תבשיל כפי שהורה לעיל.