תפוחי אדמה סלסה שמנת
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם אל צ'ילי ישן, מים, אל-נ' סלסה עבה ישנה, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו תפוחי אדמה סלסה שמנת, מטבל סלסה שמנת, ו מטבל סלסה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מערבבים שקיות, מים רותחים, חלב ומרגרינה עם מקציף בתבנית אפייה. מערבבים ב 2 שקיות תפוחי אדמה. מערבבים סלסה, שמנת חמוצה, צ ' ילי וגבינה עד מעורבב היטב.
אופים 35 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוטב טבילה עובד ממש טוב עם רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. Syltbar גברת נוצץ rosé עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Syltbar גברת נוצץ עלה
אלגנטי, מורכב ופירותי, מלווה בניחוח עדין של פירות הדר וליצ ' י. ורוד בהיר, משיי וקורן צבע, Syltbar נוצץ עלה עשוי 100% מרלו אשר נותן זה נוצץ עלה חזק, טעם עגול כי הוא טעים עד הטיפה האחרונה. בסך הכל, זהו יין מענג, מאוזן היטב, נקי, ברור וקרם.אידיאלי כמו אפריטיף, מעולה עם חזיר, פירות ים מטוגנים, קרפצ ' יו דגים לבנים ארטישוק מטוגן. גם מושלם לשייט בסירה!ידידותי לטבעונים וצמחוניים, ללא תוספת סוכר, ללא תוספת סולפיטים