תפוחי אדמה סמוזה פילו משולשים
משולש פילו תפוחי אדמה סמוזה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 94 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, צ'אטני הודי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: משולש פילו חמוציות, משולש פילו תרד, ו פילו גבינה משולשים.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. שים בסיר בינוני עם מלח 1 כפית ומספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מבשלים עד מכרז, על 15 דקות, ואז לנקז במסננת.
מבשלים בצל, תבלינים, ו 3/4 כפית מלח בשמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ואפונה ומבשלים, ערבוב, 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום להתקרר מעט.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
מחסנית כיסוי של יריעות פילו עם ניילון נצמד ומגבת מטבח לחה. שמירה על הנותרים פילו מכוסה ועובד במהירות, מקום 1 גיליון על משטח העבודה. מברשת בעדינות עם קצת חמאה, ואז להניח גיליון שני על גבי מברשת עם חמאה.
חותכים לרוחב לרצועות 4. שים 2 כפות מילוי ליד פינה אחת של 1 רצועת לקפל פינה של פילו מעל כדי לצרף מילוי וליצור משולש. המשך קיפול רצועה, שמירה על צורת משולש. שים סמוסה, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה. הפוך 3 משולשים יותר באותו אופן. חזור עם פילו הנותרים מילוי. בנדיבות מברשת שני הצדדים של כל סמוסה עם חמאה ואופים, הפיכת samosas מעל באמצע ומיקום מיתוג של גיליונות, עד זהב פריך בכל רחבי, על 25 דקות בסך הכל. מגניב במקצת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.