תפוחי אדמה עם קרום מלח דורשים כ 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מספר סיבובים פלפל גרוס גס, מלח כשר, שמן זית וענפי רוזמרין. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תפוחי אדמה אפויים עם קרום מלח, מתכון תפוחי אדמה לתינוקות עם קרום מלח, ו תפוחי אדמה עם קרום מלח של ג' וסקי אנדרקס עם רוטב כוסברה-פטרוזיליה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את השמן למחבת ברזל יצוק גדולה ומניחים מעל להבה בינונית - גבוהה או גריל פחמים. כשהשמן מגיע לעשן קל, מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ומטגנים עד שהם נעשים נחמדים ומתפצפצים מכל הצדדים. מכסים את תפוחי האדמה לחלוטין עם תערובת מלח, ומבשלים כ 1 שעה עד מלח יוצר קרום מבושל ותפוחי אדמה הם רכים. שוברים את הקרום להגשה.