תפוחי אדמה פרואניים עם רוטב שמנת חריף (Papas a La Huancaina)
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית צמחונית? תפוחי אדמה פרואניים עם רוטב שמנת חריף (Papas A La Huancaina) יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך שן שום, חלב התאדה, habanero טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תפוחי אדמה עם רוטב גבינה (Papas a La Huancaína), תפוחי אדמה עם רוטב Huancaína (Papan a La Huancaína), ו Papas Chorreadas (תפוחי אדמה עם רוטב שמנת) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים במשך 30 דקות או עד סכין קילוף מחליק לתוך תפוחי אדמה ללא כל התנגדות.
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להם להתקרר מעט. חותכים את תפוחי האדמה לתוך סיבובים 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
מערבבים את הגבינה, התאדה חלב, שמן, צ ' ילה, שום, ואת מיץ ליים בבלנדר ומחית עד חלקה. הרוטב צריך להיות שמנת וpourable. אם הרוטב הוא עבה מדי, להוסיף מים, 1 כף בכל פעם, עד הרוטב הוא דליל החוצה.
מסדרים את עלי החסה על מגש ומעל עם תפוחי אדמה פרוסים.
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה.
מקשטים עם פרוסות של ביצה קשה וזיתים.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.