תפוחי אדמה קלויים עם תבלינים צפון הודיים
תפוחי אדמה קלויים עם תבלינים צפון הודיים עשויים להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, גארם מסאלה, ג'אלאפינו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צפון הודו-תפוחי אדמה מתוקים קלויים מתובלים, תפוחי אדמה קלויים עם תבלינים הודיים מזרח, ו רגל כבש קלויה עם תבלינים צפון אפריקאים, לימון ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כף שמן ותפוחי אדמה, משליך מעיל. תניח בצד.
חום שנותר 2 1/2 כפות שמן, זרעי חרדל, צ ' ילי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 1 1/2 דקות או עד הזרעים מתחילים פופ. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, שום, jalapeo למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח, כורכום, ו Garam מסאלה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת תבלינים לתפוחי אדמה, משליכים למעיל. סדר תערובת תפוחי אדמה בשכבה אחת בתבנית אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד תפוחי אדמה רכים משחימים, ערבוב כל 10 דקות. מערבבים בכוסברה, מנטה, ומיץ.